Csomag kézbesítése és fizetés

Szállítás


Internetes áruházunk Románia területén a Román Posta vagy gyorsposta segítségével juttatja el Önhöz megrendeléseit.
Megrendelését utánvétel postázzuk, ami azt jelenti, hogy amikor a csomagja megérkezik Önneki ki kell fizetnie a rendelt csomagot és a szállítási költségeket, majd átveheti a csomagot.

Lehetőséget nyújtunk pénztárca kímélőbb megoldásra a kisebb megrendelésekhez. Ajánlott levélként elküldve (maximum 2kg-ig). A postázási költséget a Román Posta díjszabása szerint számoljuk fel.
Ebben az esetben viszont kérjük a megrendelt termékek árát postaköltséggel együtt előre átutalni a bankszámlánkra (a számlaszámot vásárlás esetén levélbe juttatjuk el). 
A pénz megérkezése után rögtön postázzuk az árut. Csomagolási díjat nem számítunk fel.


Szállítási idő


Ha a megrendelt termék raktáron van, rendelését 3 munkanapon belül postára adjuk, és onnantól számítva 1-3 munkanapon belül szállítják.
Amennyiben nincs a termék raktáron, megrendelésre kerül; így a gyártási technológiától függően, a termék elkészítése 2 hét és 6 hónap között váltakozik.
Mivel áruházunk különösen nagy hangsúlyt fektet a termékek egyediségére, és a termékek minőségére, ezért türelmüket kérjük. Így egy minőségi termék kerülhet a vásárló tulajdonába.


Szállítási díjak Szállítási díjaink Románia területén érvényesek és az éppen érvényben lévő futárszolgálat díjaival egyeznek meg.
A leadott megrendelése alján összesítve megtalálja a megrendelt termékek értékének összegét, a szállítási megoldás függvényében.

Önnek még a szállítási költségeket kell a csomag átvételekor kifizetnie.